In deze 'belevings-, kennis- en kookworkshops leer je op speelse en praktische wijze de veelzijdigheid van de natuurlijke vegetarische keuken toe te passen in je eigen keuken.
Wil je ook graag wat vaker vegetarisch of plantaardig eten?
Wil je weten hoe je een smakelijke uitgebalanceerde vegetarische maaltijd samenstelt?
Wil je graag wat achtergrond zodat je betere keuzes kunt maken voor jezelf?
Volg dan de een kookworkshop naar keuze uit het aanbod van Vegetarische Natuurkeuken!
Schrijf je je in voor de hele cursus dan krijg je een mooie korting.
Voeding is “HOT” op dit moment en dat is maar goed ook. Want gezonde uitgebalanceerde natuurlijke voeding speelt onmiskenbaar een rol bij onze lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Onze darmen en ons brein staan in nauwe verbinding met elkaar. Puur koken en eten is een weldaad voor lichaam en geest. Maar bovenal heel erg leuk.
Wil je praktisch thuis raken in de natuurlijke vegetarische keuken, zodat je naast je visje en je balletje gehakt ook een paar keer per week heerlijk, volwaardig vegetarisch kunt koken, dan is deze cursus helemaal voor jou!!
DEZE WORKSHOPS HELPEN JOU,
30 september: Noten, zaden, pitten: “voedzaam en veelzijdig” (Vol)
6 oktober: De basis van de vegetarische natuurkeuken
3 november: Plantaardige eiwitten.
4 november: Een veganistisch kerstdiner om je vingers bij af te likken. (Vol)
1 december: Werken met de juiste bereidingsvetten
9 december : Een veganistisch kerstdiner om je vingers bij af te likken.
Data voorjaar 2020 volgen
Iedere ‘thema’ les ontvang en bereid je recepten voor ontbijt, lunch- /maaltijdsalade, soep, hartige snack/spread, warme maaltijd, dessert of zoet genoegen.
We sluiten de workshop reeks af door samen te koken voor een tafel vol dierbaren. (afhankelijk van de ontwikkelingen COVID-19)
Het op smaak brengen, opmaken, eten en koken in aandacht vormen een vanzelfsprekend onderdeel van iedere les.
Daarnaast wordt tijdens de lessen ook aandacht besteed aan bewust inkopen.
Meld je aan door het formulier op de contactpagina in te vullen en te versturen, of met behulp van het aanmeldformulier onder aan deze pagina. Als je meer informatie wilt, kun je je vraag ook hier stellen. Je krijgt altijd antwoord. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact opnemen met Suzanne.
De workshop bestaat uit een bijeenkomst van drie en een half uur: we starten de bijeenkomst met een hapje en theorieles,
gevolgd door zelf koken en eten. Daarnaast ontvang je een hand-out, recepten, eten, water, koffie en thee.
De middagcursus is van 14.00 uur - 17.30 uur. Je het gegeten wanneer je naar huis gaat.
We zorgen ervoor dat we ook weer samen opgeruimd hebben. Dat hoort ook bij koken.
Deelname gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen. De groep bestaat maximaal uit 8/9 deelnemers.
DATA workshops najaar 2020 (Inschrijving open)
Op woensdagmiddagen van 14.00 - 17.30 uur
30 september, 4 november en 9 december
Op dinsdagavonden van 18.30 - 22.00 uur
6 oktober, 3 november, 1 december
LOCATIE
Studio Gember op locatie bij Wereldtuin Verdeliet
Toermalijnlaan 40, 5431 ZK Cuijk
KOSTEN
Kosten: € 69,50 incl. B.T.W. voor particulieren (ex B.T.W voor ZZP'ers)
U krijgt theorie, hand-outs, recepten en we gaan samen een maaltijd bereiden.
Studio Gember kookschort te koop voor € 29,95
Aantal deelnemers max. 8
DATA CURCUS |
Dinsdag 6 oktober 2020 Start cursus De Vegetarische Natuurkeuken beleven Vervolgdata 2020: 3 november, 1 december
2021: 5 januari, 2 februari, 2 maart, 6 april, 18 mei
Woensdagmiddag 5 februari 2020 (loopt) Cursus de Vegetarische Natuurkeuken beleven. Op woensdagmiddag Vervolgdata
2 september 9 september 30 september 4 november
Losse les inschrijving mogelijk. |
CURSUS VEGETARISCH KOKEN BAARLE |
Vanaf januari 2021 (onder voorbehoud) Een korte cursus van 6 lessen op maandagavond van 18.30 -21.30 uur (gemiddeld 1 x per twee weken) Data nog niet bekend.
|