SUZANNE VAN DEN HEUVEL

Passie voor ‘natuur’voeding, bewustwording en beleving


Studio Gember is een activiteit van John Bernards YOGA MOOD en wordt met passie gerund door Suzanne van den Heuvel.

Maak kennis met Suzanne.

Suzanne van den Heuvel - Studio Gember

“Mijn relatie met eten is er een met hoofd, hart én handen"

Hoe ben ik hier terecht gekomen? Door een burn-out in 1999 ben ik het pad van bewustwording opgegaan. Ik heb mooie, diepgaande trajecten van persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn afgelegd. En dat pad loop ik nog steeds.....

 

Ik was werkzaam als docent beeldende vorming en later als vormgever, stylist. In mijn vrije tijd hield ik mij bezig met spirituele ontwikkeling enerzijds en ontstond er een grote belangstelling voor gezondheid door middel van voeding anderzijds. In de jaren vanaf mijn burn-out vond ik in beide gebieden enorm veel voldoening en rust. In het leren over voeding en het bereiden ervan kwam ik thuis bij mezelf.

 

Tijdens diverse studies over voeding ontdekte ik dat kennis over eten van fundamenteel belang is voor het maken van bewuste keuzes. Ik heb aan den lijve ondervonden  dat er een groot verschil is tussen die kennis enerzijds en de sociaal-, culturele- en emotionele aspecten rondom eten anderzijds. Voeding is dus bovenal persoonlijk en je lichaam je kompas.

 

Toen ik de boeken ‘Savor’ van Thich Nhat Hanh en ‘Mindful Eating’ van Jan Chozen Bays las vond ik een ingang om mijn passie voor eten te koppelen aan spirituele bewustwording.

 

Dit uit zich onder meer in mijn werkzaamheden als mindful kok voor retraites en plekken waar mensen trainingen, opleidingen en cursussen volgen ten behoeve van hun persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het prettig te weten dat de manier waarop ik voeding bereid en presenteer aansluit bij dit soort processen. Puur, vers, eerlijk, biologisch en met aandacht bereid voor het prikkelen van de zintuigen.

Oogstrelend, smaakvol, én voldoening brengend.

Als voormalig docent en vormgever vind ik het fijn om kennis te delen en mensen te enthousiasmeren en te inspireren. Naast mijn activiteiten als kok bied ik ook workshops en cursussen aan waarin de ‘natuurlijke’ vegetarische / veganistische keuken centraal staat.

 

Mijn vegetarische natuurkeuken sluit de consumptie van vlees en vis niet uit, maar wil mensen motiveren en inspireren wat vaker een volwaardige vegetarische maaltijd op tafel te zetten door het gebruik van plantaardige eiwitten. Studio Gember werkt daarom uitsluitend vegetarisch en op verzoek veganistisch.

 

Training en coaching: Daarnaast bied ik als mindfulness trainer en -coach een Mindfulness & Eten training: de Smaak te pakken krijgen” aan. De Mindfulness & Eten training is voor iedereen die met meer bewuste aandacht in het leven wil staan én daarbij geïnteresseerd is om dit te doen rondom aspecten van eten en voedingskeuze.

 

Lekker in je vel. Behoefte aan een individueel traject? Voeding en leefstijl advies bij stress en burn-out. Mindful gewichtsbeheersing. Natuurlijk en mindful op weg naar duurzame vitaliteit, meer energie en zelfwaardering. Terug bij jezelf, advies op maat.” 

 

Met Metta, Namasté

Suzanne van den Heuvel

AGENDA VAN STUDIO GEMBER

Mindfulness & Eten Training

 30 januari 2023

 

 

 

Meer informatie

De vegetarische natuurkeuken 

De cursus 'De Vegetarische Natuurkeuken' gaat in 2023 door!!! en start 1 februari in Uden.

 

 

Meer informatie 

 

AGENDA VAN STUDIO GEMBER

Mindfulness & Eten Training

 30 januari 2023

 

 

 

Meer informatie

De vegetarische natuurkeuken 

De cursus 'De Vegetarische Natuurkeuken' gaat in 2023 door!!! en start 1 februari in Uden.

 

 

Meer informatie 

 


KRIJG SAMEN MET MIJ ‘DE SMAAK TE PAKKEN’

Neem contact op voor meer informatie


Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een vegetarische cateraar? Heb je vragen over de Mindfulness & Eten training, wil je een workshop volgen maar heb je nog vragen, of wil je een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek?  Wil je meer informatie over de activiteiten van Studio Gember?

 

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier. Ook als je meer informatie wilt over individuele coaching, kun je je vraag via dit formulier stellen. Je krijgt altijd antwoord. Je kunt ook telefonisch contact met me opnemen: 06-30444017


STUDIO GEMBER VERZORGT

Cateraar & Retraite kok

Studio Gember kook volgens de principes van de vegetarische (of vegan) natuurkeuken op uiteenlopende plekken. Voor retraites, opleidingen, weekenden, buffetten en private dining. Tong en oogstrelend, smaakvol en voldoening schenkend.

Lees meer

De Vegetarische Natuurkeuken beleven

Vitaal en voldaan door natuurlijke voeding. Deze 'belevings-, kennis- en kookcursus leert je op speelse wijze de veelzijdigheid van de natuurlijke vegetarische keuken toe te passen in je eigen keuken.

Lees meer

Kookworkshops

Bij Studio Gember...............

Lees meer

Mindfulness & Eten training / coaching

Het is een bewezen werkbare training voor gewichtscontrole, duurzame vitaliteit en bewustere voedingskeuzes. Je leert je innerlijke kompas te gebruiken m.b.t. voedingskeuzes en eetrituelen.

Lees meer

Mindful voedings- en leefstijl coaching 

Lekker in je vel. Voedings- en leefstijl advies bij stress en burn-out. Natuurlijk en mindful op weg naar duurzame vitaliteit, meer energie en zelfwaardering. Terug bij jezelf, advies op maat.

Lees meer